Lagu-lagu nasyid sempena maulidur Rasul

15 February 2011 | 00:05

Salam maulidur Rasul..

Update: 5 Feb 2012 - link Download





Lagu-lagu nasyid sempena maulidur Rasul


Download link
/nasyid_-_rasulullah.rar.html

/nasyid_-_rasulullah_(1).rar.html


nasyid_-_rasulullah_(2).rar.html



Google: mp3 nasyid rasulullah
Thanks guys :

+ komen + 11 komen

Anonymous
15 February 2011 12:18

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alaika ;)

31 January 2012 23:05

salam kaze..nak tnye..lagu ya nabi slam alaika dekat tv3 tu ape tajok dya...lagu tu mcm nak indon ckit..harap kaze blz..

31 January 2012 23:21

byk yg hampir2 sama, nnti klu kaze tgk kat tv3 kaze update..

4 February 2012 23:03

orait guys.. tgk ramai online kat post ni, jap lagi kaze update link.. yg ada tu dh mati..

5 February 2012 21:59

Salam..Kaze, sy ingin tahu lagu Ya Nabi Salam Alaika yg brmain dlm iklan tv3 tuu..hrap kaze bley bg tjuk ^_^

5 February 2012 22:25

salam, dh dgr, kaze tak tak cam sgt la sape nyanyi, mcm 1st time dgr..

Anonymous
6 February 2012 21:30

best nya

1 May 2012 19:51

best nye

Anonymous
30 January 2013 20:11

salam.owner yg buat blog ni.ade x lagu nasyid shanana.tapi buka tajuk sebenar.x ingat dh tajuk sebenar

30 January 2013 21:28

shanana tu lagu amy mastura hehe, lagu nasyid qasidah Ya Hanana.. try google kt utube

12 March 2014 22:06

salam tuan. macam mana nak download dari web tuan?

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple