Lagu nasyid background iklan TV3 sempena maulidur Rasul

15 February 2011 | 19:38

Salam, tadi ada yg tanya dkt shoutmix pasal lagu nasyid background iklan tv3 sempena maulud nabi, pada awalnya kaze tak berapa igt iklan yg mana ek, ngam2 baru tadi tertgk kat tv3.. ya, dengar suara Mujahid nyanyi, confirm lagu Nowseeheart, tgk2 koleksi nasyid yg ada, ada tajuk Selawat Atasmu, click play, ya betul..

na.. kaze kongsikan

Update:
waahh.. tadi tgk kat whos.amung.us ada 19online utk page ni jer.. mesti ramai minat lagu ni sb mendayu2 lembut merdu, best.. agak lama jgk tak kuar berita terbaru pasal Nowseeheart kan..

Download mp3
Nowseeheart_-_Selawat_Atasmu_(plus_bonus_Hijjaz_-_Dia_Kekasih_Allah).rar (5mb)

Lirik lagu Nowseeheart - Selawat Atasmu
Lagu: Mujahid Abdul Wahab
Lirik: Mujahid Abdul Wahab, Idzhar Jumali, Khairil Azrin, Iman, Mie & Bob.
Hakcipta Lagu & Lirik: Gurindam Cipta

Ada satu bintang
Sinarnya berseri
Cahaya atas cahaya
Empat yang utama

Satu menyampaikan
Dua amanah
Tiga bijaksana
Empat membanarkan

Jangan kita ragu
cubalag sedaya mampu
Ikuti sunnahnya
Hidup kan bererti


Google: Nasyid background TV3, Nasyid maulidur Rasul
Thanks guys :

+ komen + 19 komen

15 February 2011 22:14

Thanks. saya pun tgh mencari. permission nak kongsi kat blog.

15 February 2011 23:18

@Rabia Sensei
eh sila2... ;-)

Anonymous
15 February 2011 23:44

Terima kasih..
Hope that Allah s.w.t always with you..

Anonymous
16 February 2011 15:51

begitu menyentuh qalbu

16 February 2011 15:57

thanx thanx thanx!! had been searching for it since dgr dlm tv3..moga Allah m'berkati kamu =)

16 February 2011 18:31

sama2 sume...

17 February 2011 22:46

Alhamdullilah... jumpa juga lagu nasyid TV3 sempena maulidur rasul.... mohon share di blog yer,,, ;)

Anonymous
17 February 2011 23:41

terima kasih..

ameerahdotcom
18 February 2011 04:43

Alhamdulillah...

terimakasih... tercari2 saya 2 3 hari nie... eheehe..
JazaKALLAHu khairan...

18 February 2011 19:03

afwan semua... ;-)
nk koleksi nasyid2 tak?
plan nk share kan kat blog ni klu ramai nk..

Anonymous
22 February 2011 23:10

salam...tumpang tnyer....tau x lgu siapa background tv3 smpena maulidur 2011 & ader jger dlm citer HANI tv3????mintk tlg share.....

23 February 2011 20:42

salam tanpa nama, dlm post ni kan dh share link tu..

Anonymous
24 February 2011 11:45

Terima kasih byk2. i've been looking this nasyeed for days....Alhamdulillah u help me out...May God Bless you... Wassalam...

16 March 2011 13:52

salam kaze

saya cuba dload link diatas tapi tak berjaya..macamane ye?

maaf susahkan kaze. anak saya suke betul dengar nasyid ni. mintak tolong ajarkan ye.

terima kasih

16 March 2011 16:37

@wani zakaria
salam wani, kaze dh check link download lagu kt atas tu, xda masalah, ok boleh download. Mgkin di tempat wani kerja dorang blok url hotfile.com, klu umah ada internet, try download kat umah, klu xdpt gak, email kat kaze03[at]gmail.com, nanti kaze reply lagu tu via email ek. tq

17 March 2011 09:11

ok, thanks kaze!! :D

3 June 2011 21:22

salam...thanx ye...da lame cri lgu nasyid ni..terima kasih bnyk2..^^

3 June 2011 21:51

@wani zakaria @Nur Adawiyah
sama2.. ;-)

Anonymous
18 November 2012 10:18

Bleh tak bagi tajuk lagu masa iklan awal muharam kt tv3 cite rebah taubat

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple