Begitukah Cinta, Episod Akhir, Online Video, youtube

24 March 2011 | 22:38

Drama Begitukah Cinta dah episod akhir tadi, happy ending. ni kaze buat post khas online video, utk episod akhir jer, klu semua episod tak larat den ;-) siapa yg tak sempat tgk na layan..




segmen 2/3 dan 3/3 dlm proses, tggu kejap ek ;-)






Google: episod akhir begitukah cinta, episod 24 begitukah cinta, download episod akhir, mediafire, youtube, 4shared
Thanks guys :

+ komen + 4 komen

Anonymous
29 March 2011 20:09

terime kasih bnyk bro upload video ni.
igt cite ni ade lg mggu ni..
rupenye episod akhir mggu lpas..

29 March 2011 22:03

sama2 hehe.. a'a ramai gak tak perasan drama ni dh abis..

Anonymous
29 March 2011 22:29

2 la cite bes cmni cpat sgt plak tamat nye..
p2pun tq la sbb upload last episod ni..
sbb terlepas tgk la last week

29 March 2011 22:31

a'a, tu kaze rasa up video ni, mesti ramai nk tgk epi akhir, klu tertgl epi lain tak pe, yg ptg akhir ;-)

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple