Cinta Antara Kita, Slot Akasia TV3, Sinopsis, Lagu Tema

Cinta Antara Kita drama terbaru di Slot Akasia TV3, bermula hari ni 28 Mac. Drama yang menggantikan Begitukah Cinta yang berakhir khamis mggu lepas ini diterbit oleh Hajjah ZIELA JALIL, 24 episod kesemuanya.Para pelakon dibintangi oleh Puteri Sarah Liana, Elizad Sharifudin, Zain Hamid, Azizah Mahzan, Dato Jalaludin Hassan, Dynas Mokhtar, Hairi Othman, Khaty Fauziah, Watie Sadali, Jehan Miskin, Norish Karman, Hamidah Wahab, Shakilla Khoriri, Aqram Dinzly dan ramai lagi.

Kaze baca sinopsis yang ada kat tonton.com.my, macam tergantung jer. Harap admin tonton.com.my dapat la kemaskini betul2 content yang ada terutama info mengenai video yang ada. Nanti ada sinopsis penuh kaze update ek. Macam biasa, download link setiap episod pun sama. //update: Download link Episod


Sinopsis ringkas di tonton.com.my
Pasukan Mutiara sedang berlatih di gelanggang bola keranjang kolej. Bagaimanapun tiba-tiba pasukan Delima yang turut diwakili Dania, masuk bermain dan mengganggu kumpulan Mutiara.

"perasan tadi ada adegan tempeleng (tampar) pipi hehe masa intro video tu, terigt persembahan lagu tema ni masa AJL, Nasha Aziz tampar Shahir hehe"

Intro Drama


Google: cinta antara kita episod 1, episod akhir, download episod
Thanks guys :
 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2014 #KepalaBergetar