Sahara, Slot Samarinda TV3


Download Link
Episod 25 - 36mb (Akhir)
Episod 24 - 142mb
Episod 23
Episod 22
Episod 21
Episod 20
Episod 19
Episod 18
Episod 17
Episod 16
Episod 15
Episod 14
Episod 13
Episod 12
Episod 11
Episod 10
Episod 09
Episod 08
Episod 07
Episod 06
Episod 05
Episod 04
Episod 03
Episod 02
Episod 01
Episod 01-23 Ripped by LeeSha@jiwang.cc


Lagu Tema
Rossa – Hati Yang Kau Sakiti


Sinopsis
Siri drama yang menghiasi slot Samarinda berkisarkan perebutan harta dan cinta di golongan keluarga korporat. Kali ini, SAHARA yang mengisahkan kisah cinta dua wanita yang mempunyai talian persaudaraan, Sahara dan Tina akan memberikan satu kejutan kepada para penonton pada penghujung ceritanya.

Sahara amat menyayangi adik tunggalnya, Tina sehingga sanggup memenuhi segala kemahuan Tina asalkan Tina bahagia. Tindakan Sahara yang terlalu memanjakan Tina sering ditegur oleh ibu mereka, Rahimah. Hubungan Sahara dan Tina amat rapat walaupun jarak usia mereka sebanyak 18 tahun. Akan tetapi kemunculan Ashraf (Ammar Alfian) di dalam hidup mereka akan mengubah segala-galanya.

Tina menganggap Sahara sebagai penghalang cinta untuk memiliki Ashraf. Dia mula bersikap dingin dan sengaja menyusahkan Sahara di pejabat ataupun rumah. Sahara terkilan dengan sikap kasar Tina namun dia terpaksa menelan segala kepahitannya kerana menyimpan satu rahsia keluarga yang bakal mengubah nasib Sahara dan Tina.

Rahimah pula tidak bersetuju dengan tindakan Sahara yang menyerahkan segala urusan syarikat kepada Tina. Sahara rasa bersalah kerana Tina bukan pilihan Ashraf dan ingin menebus kehilangan Tina dengan keputusan tersebut. Apakah yang akan terjadi pada cinta tiga segi di antara Sahara, Tina dan Ashraf? Adakah Tina akan sedar pengorbanan dan kasih sayang yang diberikan oleh Sahara? Masih mampukah Sahara menyimpan rahsia tersebut? (budiey.com)
Thanks guys :
 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2014 #KepalaBergetar