Sinopsis Elena - Episod 21 - 24 (Minggu Akhir)

12 June 2011 | 21:54



Pendek jer, cedok dari Astro Guide

Sinopsis Episod
Episod 21
Yvonne menghasut Seth dengan memberitahu bahawa Elena mungkin mengandungkan anak Eid. Seth tetap tidak percaya dengan dakwaan Yvonne.

Episod 22
Yvonne terus mencari jalan untuk memusnahkan kebahagiaan rumahtangga Seth dan Elena.

Episod 23
Jururawat menyangka bahawa Elena sudah meninggal dunia tetapi pada saat-saat akhir, doktor berjaya menyelamatkan Elena dan bayinya.

Episod 24 Akhir
Elena tidak berhenti menangis di dalam bilik, dia kehilangan bayinya. Jikalau mengikut perjanjian dia dan Seth, mereka akan bercerai
Thanks guys :

+ komen + 14 komen

12 June 2011 22:12

waaaaaaaaaaaaah, ta sabarnye -.-'

13 June 2011 06:16

huhuhu sedihnyaaaaa...
ada yg kata Elena jadi gila..huhuhuhuhu

13 June 2011 11:31

huhu neves2~ kene balik awal petang ni nak prepare dinner sebelum citer nih!

13 June 2011 12:19

@sis-lin
gila meroyan kot kak lin sb anak dia di larikan yvonne..

@Hanyll
uik boss bg ke balik awal?

Anonymous
13 June 2011 18:54

ish3

wan izimasha
13 June 2011 19:32

abg kaze, nanti upload cepat2 la... nak download sebelum balik

13 June 2011 19:40

orait... balik pkul bape?
paling cepat pernah kaze bt 9.25pm kot.. average 9.45pm, paling lewat dkt 12mlm.. tgk gak pada tonton, klu tak 'sesak'..

wan izimasha
13 June 2011 20:12

balik kul 10 mlm. biasa sempat download

ainisara
14 June 2011 21:01

suspens btol la..anyway thnx kaze,

lalala
15 June 2011 20:33

knp sinopsis nih tak mcm episod yg dtayang tadi ?

15 June 2011 20:35

nanti kaze tanyakan astro ;-)

Anonymous
16 June 2011 19:00

ble tak, downlod full story.....byk sgt tinggal citer ney...

Anonymous
18 June 2011 11:34

kaze....bg lama sikit ea link nora elena nieh..xsempat nk dwnload lagi nieh..bwu epsod 17..nk dwnload episod 18 n keats asl xleh ea??

18 June 2011 12:42

kaze baru cek link 18 ke atas, ok tak da masalah..
try lagi..

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple