Stanza Cinta TV3, Download link (Tamat)

02 October 2011 | 23:06


Sinopsis Ringkas
Stanza Cinta berkisar tentang cinta 3 segi antara Amni, Taufik dan Irfan. Amni akhirnya bertunang dengan Irfan pemuda kaya raya, sedangkan hati dan cinta pertamanya untuk Taufik, pemuda alim. Bagaimanakah Amni boleh bercinta dgn orang lain dan bertunang dgn orang lain?


Download link
Total 13 Episod, mcm biasa guys, tlg promo2 kan link download, thanks

Episod 13 - 02 Okt - 140mb (Akhir)
Episod 12 - 25 Sept - 139mb
Episod 11 - 18 Sept - 132mb
Episod 10 - 28 Ogos - 140mb
Episod 09 - 21 Ogos - 141mb
Episod 08 - 14 Ogos - 138mb
Episod 07 - 07 Ogos - 133mb
Episod 06
Episod 05
Episod 04
Episod 03 - 06 Julai - 286mb
Episod 02 - 03 Julai | Part1 Part2
Episod 01 - 19 Jun | Part1 Part2


Ada komen kaf FB kata lagi best dari Nora Elena, nak kene tgk ni betul ke tak ;-)


Lagu Tema
Kisah Hati - Aliyah


Antara Kita - Jed Madel ft. Nikki Palikat


Pelakon
Aaron Aziz, Nur Fathia, Fizz Fairuz, Azhar Sulaiman, Dato’ Jalaludin Hassan, Fadilah Mansur



Google: lagu tema stanza cinta, ost stanza cinta, stanza cinta episod akhir, mediafire stanza cinta, 4shared stanza cinta
Thanks guys :

+ komen + 128 komen

Aar0n aZiz fan
12 June 2011 12:05

kaze...
citer emil emilda (aaron aziz n syarifah amani )x de ke....
bleh tolong upload x.....
best sangat citer tu.....
demam aaron aziz nie.....huhuhu.....

12 June 2011 12:36

demam aaron aziz? pulak dah.. hehe ok la, citer lama tu, klu ada kaze up ek..

mirae
12 June 2011 13:36

suker2.. tak sabo...

syasya
13 June 2011 00:55

Thx.. sbb ddk kat oversea ssh nak tgk citer melayu... ske giler aaron aziz!!!

izma
13 June 2011 18:53

mana stanza cinta episod 1

13 June 2011 19:29

episod 1 19hb kan?

wan izimasha
13 June 2011 19:31

izma: stanza cinta start 19 jun... mmg la xada link dia.... ni mesti minat ngan aaron..tu yg xsabar...

13 June 2011 19:35

a'a sabo2 ek hehehe...

izma
13 June 2011 23:52

adess.. pandai kaze.. mmg tersampuk dh nih

14 June 2011 21:59

stanza cinta nie adaptasi dari novel stanza cinta jugak ke??

15 June 2011 22:17

betul ke lagi best daripad nora elena..
kalo citer nie kut novel stanza cinta last nye mesti dengan taufiq ( fizz fairuz) bukan gn irfan ( aaron )...tapi still nak tengok aaron !!xsabar nk tgu

15 June 2011 22:39

dh baca novel stanza cinta ek sarasuteramaiya?
so cam ne, mesti dpt agak citer tu best dari nora elena ke tak ek..

mila
19 June 2011 16:05

btollah,nak tgk cter emilemilda la...kaze tolong upload cepat2 ye :)

19 June 2011 18:12

best ke emil emilda ni hehehe, kang tak best rugi jer tgk hehe..
tak pe, jap lagi kaze try cari kat tonton, ada jumpa kaze up ek.. klu xde sorry ek..

19 June 2011 22:56

macamana guys, ok tak citer ni? hehe.. bg kaze ok best jgk la..

nyza
19 June 2011 23:17

hye kaze,

x sabo rasenyer nk nunggu ep 1 stanza cinta nie...xpe2..tunggu2..
kaze, ader permintaan la..skrg nie dah demam dgn lakonan aaron aziz la..leh tak upload kan drama Cinta Gila(lakonan aaron aziz dgn rita rudaini) di astro prima...ramai member ckp best la citer tue..teringin nk tgk..thanks..

Anonymous
19 June 2011 23:36

salam! thanks kaze sbb bagi download link cite ni dgn nora elena!
saya duk kt cairo so susah dpt tonton cite melayu ni so thanks again!

btw, boleh tk tolong letak pukul berapa upload process dijangka siap?
nak bajet masa lah, kalau tak asyik refresh2 je mcm org gila haha.

thanks! :)

20 June 2011 00:05

salam,nama apa bro? hehe refresh2 mcm org gila lak hehe
k dh siap dh, link updated..

@nyza
orait nyza, ada nnti kaze update ek..

20 June 2011 00:06

nank tau la....stanza cinta ni sampai episod bape ek....

Anonymous
20 June 2011 08:42

Ending cerita yg menyedihkan..confirm aaron aziz meninggal dunia nnti dlm crite nih!! hmm

20 June 2011 09:26

sokong dgn komen diatas..
nak citer emil emilda kalau ada..

yatie
20 June 2011 11:22

haah..dah lama carik emil emilda...sgt suker cter tu..kalo dpt uploadkan sgt2 terima kasih.

20 June 2011 11:42

dah baca novel stanza cinta..itu pon ad kawan syorkn coz penulis novel nie senior sy cos QS...:)

kalo cm 2 ending nye sedih la...xpasti best dr nora elena ke x..coz sampai skang x leh lupe nora elena..asyik ulang je tgk..nek hafal dh ayat dowg..hehe

tq jugak kat kaze coz up citer nora elena..dpt la hilangkn rindu,,:)

Unguviolet
20 June 2011 17:37

yup...demam noraElena lum kebah2 lagik ni.....tggu la episod ke2 ahad depan...harap2 mantop

Anonymous
21 June 2011 08:36

kaze..kaze xde link cite adamaya slot akasia dulu tu ke..klu ade kaze upload kn k...bes sgt citer tu..hu..tq :)

Anonymous
21 June 2011 09:37

kita minat aaron aziz start dia berlakon emil emilda. since then, kalau ada je aaron aziz mesti tgk (walaupun kadang2 cita tu tak best) hehe. tp nape kita xtahu pun cita stanza cinta ni. thanks ya. skrg baru 1 episod ke?

21 June 2011 12:10

dh cari 3 hari 3 mlm xjumpa citer emil emilda.. tp tak pe, ada nanti pasti kaze upkan..

adamaya?.. byk web lain ada kot, try carik dulu..

mila
21 June 2011 13:49

thank you kaze sbb usaha carikan emil emilda...kami yg kat oversea ni mmg bergantung kat kaze jer nak tgk cter tu...

23 June 2011 00:31

episod len xde lg ke?? hehe best la cite nie.. tak sabar nak tengok episod seterusny..

Zulhijja
27 June 2011 00:29

episod 2 dah kuar x???

izma
27 June 2011 01:07

episod 2 pls

Anonymous
27 June 2011 07:39

saya dh download dh drama emil emilda=)
mmg susah nk cri link ye,tp Alhamdulilah,sy dh abis download dh..
psal mnat sgt k Aaron aziz,smue jd xkna klu xtgk cter@drama lakonan plakon trsebut...huhu

mila
27 June 2011 18:59

tanpa nama : boleh bg link tak tmpt nak download emil emilda...

27 June 2011 19:49

smlm ada konsert jom heboh pukul 9, stanza cita tunda mggu dpn kot..

a'a tanpa nama, kat mana amek emil emilda tu, nk gak..

ydawid
2 July 2011 13:55

kaze upload la cite sadiq & co.
ada aaron aziz jgk..dy jd lawyer..best jgk cite 2..
cite 2 ada kt jiwang.cc tp sya xtau cmne nk d.load cite 2..
pliz kaze d.load then bg link kt cni..
tq..=)

ainisara
2 July 2011 21:05

kaze,knapa xble download stanza cinta.download link disable

2 July 2011 21:13

@ydawid
huhu ydawid, kaze xdpt la link tu..

@ainisara
try lagi, sb kaze cek link ok

ainisara
3 July 2011 15:53

ye,dah boleh download stanza cinta,
aish..!main2 plak download link ni..
ble plak klik
thnx kaze

Gaya3
3 July 2011 22:56

Thanx a lot for the links....I m now a regular visitor here...:)

Anonymous
4 July 2011 01:01

kaze, link episod 2 tu dpt donlot tp dh tgk tu rosak la.. tersekat dkt minit ke 27..

kyuhyun
4 July 2011 01:02

kaze, link episod 2 tu dpt donlot tp dh tgk tu rosak la.. tersekat dkt minit ke 27..

4 July 2011 10:09

aduh,try drag beberapa saat kedepan dulu guys..
balik kerja baru dpt update link baru, sorry guys,

11 July 2011 22:09

salam...kaze, cite jamilah i love u tak ade ke???

Anonymous
12 July 2011 05:58

thanks kaze utk ep3 ni,,
x sbr nak tgok ep4, irfan mulai berubah :)
_ff_

Yatt
16 July 2011 23:28

i download sume cite aaron aziz..xkira la lama ke baru, drama ke film..i really like him..demam aaron nih..sampai suami i pon jeles...sket2 aaron, sket2 aaron..huhuhu

16 July 2011 23:36

Yatt jgn smpai tempek topeng aaron kat muka suami hehehe

yan
17 July 2011 22:45

plisssss upload cepattt ep 4. huhuhu :((

yan
17 July 2011 22:46

drama ni stiap ahad 9 malam kan? brp episod suma eh..

17 July 2011 22:49

mesti tak baca abis post kat atas tu, total epi 13..
sumber kaze web tonton ada problem..

17 July 2011 23:04

tv3 & tonton mlm ni 2-2 x leh bukak...

17 July 2011 23:57

a'a semua web tv mediaprima.. ni dh bleh dh kak yong

nu_rule2511
20 July 2011 10:32

salam kaze tlg carikan download link utk drama sadiq & co blh x.?? pllsssssssss

20 July 2011 12:03

wsm nurul, dh penah cari tu hari, tp xjumpa, klu ada kaze update

24 July 2011 22:58

heee , bila nk update link episode 5 ni hehehe

nyza
31 July 2011 23:45

salam kaze,

sy tgh menanti utk episode 6..tak sabo pulak nk tgk ep 7 next week..lagi best nampaknyer..

1 August 2011 00:01

lagi 15minit jap ek..

Lin
1 August 2011 17:09

Kaze, telemovie Cinta Lelong (Aaron dan Erra) ada tak? Boleh tolong upload? Tq!

FifiArianna
2 August 2011 03:51

thanks kaze..suka sgt ngan citer stanza ni & Aaron aziz..ahaks~

nyza
7 August 2011 23:56

thanks kaze, sbb dah upload ep 7..semakin menarik plot drama nie..can't wait for next episode..yeyeye..

9 August 2011 09:21

xleh ke tukar file hotfile

jagungcincau
11 August 2011 00:26

kenapa tiap kali download dgn link file baru ni tbe2 je jd interrupted??mmg sgt frust la..dh bnyk kali sy cbe n stiap kali interrupted....

Anonymous
11 August 2011 18:20

peminat Aaron aziz <3

salam kaze...
upload la agy episod stanza cinte smpai habis...
x sbr2 da nk ngok smpai last episod...
best sgt2..

Anonymous
18 August 2011 04:55

boleh tk download eps stanza cinta sterusnya. pls tolong. berkat tau bulan ramadan ne :)

18 August 2011 05:32

ehhh boleh, bro/sis kene faham dulu ;-), stanza cinta ni setiap ahad, klu tgk link atas tu terbaru, jd sabar ek tggu ahad 20hb ni pulak..

Anonymous
19 August 2011 11:45

thnks bro kaze :DD will wait. n smoga Allah balas kebaikan awak.

Anonymous
22 August 2011 08:02

bro kaze, leh tk request download adamaya?? pls kaze :) nk sgt tngok cite tuu

22 August 2011 15:44

xsabar nak tau ending cite ni...
org ckp die bertunang dgn irfan bkn dgn taufik
camne ni..

22 August 2011 20:33

huhu adamaya kaze xda..

hehe mmg sngaja pengarah dia bt mcm tu fana bg citer menarik..

28 August 2011 23:03

heee nnt nk link download epi 10 ek!

lps tu kan.. nnt boleh tak cari link download utk Kitab Cinta telemovie khas raya? Heheh ada Aaron dlm tu and Ijah xdpt nk tgk :(

28 August 2011 23:14

epi 10 update dh..
a'a tgk gak iklan td, ada aaron beserban.. ramai la yg request ni.. hehe

28 August 2011 23:39

tq!

hihi tlg ek cari link download kitab cinta. hehee.

mohd
1 September 2011 13:19

kaze please la upload kitab cinta telemovie..rsnya da ramai giler org request

3 September 2011 09:02

Salam,rasanya link utk ep.9 ada problm la..Dh 2x sy dwload & bila tgk stuck tgh jalan. Blh tlg x? TQ.

3 September 2011 17:37

minit ke berapa Dall, try drag/skip ke depan 5-10 saat.. rasa boleh sambung..

Anonymous
4 September 2011 23:14

Salam..tadi ada EP11 x kaze?

4 September 2011 23:30

salam, xda bro, mggu ni semua ganti drama/movie raya..

Anonymous
4 September 2011 23:59

Alah..potong line betoi la..

11 September 2011 08:45

aku suke dgn cerita stanza cinta ini...cerita ini bnyak iktibar dan bnyak memberi makna dalam erti cinta yg sebenar.aku rasa terusik apabila cerita ini ditayangkn...aku gembira sangt2 ini kerana tv3 telah menayangkan cerita yang boleh dikatakn sebagai cerita melayu yg terbaik bg tahun 2011 bersama dengan pelakon2 yang amat menjiwai watak2 di dalam cerita ini...

12 September 2011 01:52

kaze...mne episode seterusnyer..stil lg mood movie aye ke

Anonymous
12 September 2011 03:27

Salam Kaze..Eh mana Episode 11?
11/09 Still ganti drama/movie Raya lagi ke?

Anonymous
12 September 2011 12:05

episode 11 - 13 nak download kat mana??...

12 September 2011 20:16

a'a masih drama/mvie raya..

Anonymous
15 September 2011 21:02

ala...x sabar nak tgu next episode....:(

Anonymous
15 September 2011 21:15

kenapa xleh nak tngk..bla dah ciap download link,file xbuleh bkk..mcm mna nak buat?? knapa xdownload citer jew trus?? knapa kna donload link

Anonymous
19 September 2011 01:54

Salam..Kaza tadi xde lg ke Episod 11??
Still Movie raya lg ke?

19 September 2011 08:15

mana episodlatest kaze?

Anonymous
19 September 2011 21:05

ha'ah..nk yg smlm punyaaaa..smlm xleh tgok cite tu sbb nk study sbb hri ni ada exam,,sedeyhhh:(

nick
19 September 2011 21:07

opss trpilih tanpa nama..so, nick la ye XD

Anonymous
20 September 2011 00:27

Salam..Kaze Di Manakah kamu??Knpe Org Komen xrply ne?dah bosan ke tlg update kn setiap episod ne?? Citer Jiwa & Lara Pon xupdate lg..Ape Cer Bro...Ce Citer,Ce Citer..Hahaha

Zulhijja
20 September 2011 00:39

Kaze tengah berehat lah tu agaknye... bawa bersabar ye kawan2... hehe

20 September 2011 02:25

mmmmm...

nyza
20 September 2011 20:36

salam kaze,
ooh itu ke masalah nyer..xpe2...kami smue sabar menanti utk citer2 baru yg akn di upload kan..huhuhu..

20 September 2011 21:09

mana episode yg latest ye? hehe

Anonymous
26 September 2011 15:00

mcm mn nk download citer ni ek,,,,,,,????

26 September 2011 15:06

salam,,,,
nk mntk tlg,,
tlg ajar kn mc mn nk download citer ni,,,,
da byk kali try download tp msti x leh,,,,,
plezzz,,,,,,

rieyanna
27 September 2011 21:57

ada sesiapa yg bole bg tau pa tajuk lagu dlm ceta ne... sllu kuar perkataan ne (BAGAIMANA KAH CARANYA....) ntah pa lg sambungan dia... best la lagu tu.. tolong ya bg tajuk lagu dia...:)

2 October 2011 10:47

@nyza...

salam nyza,kalo nk download cite Cinta Gila 2, try kt link ni..
http://share-central.blogspot.com/2010/11/cinta-gila-sdtv.html

Anonymous
2 October 2011 21:59

Salam Bro Kaze..
This Nite Last Episode Rite? Hope U Upload Fast..I can't Watch Just Now Cz Do Work..Omggg...

Hi Rieyanna..
I Know Title For That Song
Opick - Bila Waktu Telah Berakhir)
Enjoy Rieyanna.. :-)

2 October 2011 22:15

dlm proses, siap sblum 11pm,
tlg promokan jgk ek

Anonymous
2 October 2011 22:30

TQ Bro Kaze..

Insyallah,
I Help Promo At FB :-)

2 October 2011 22:43

tq nama apa bro?

utk mereka yg asyik refresh jer na..
kaze ada letak part irfan disah meninggal kat post baru main page.
full video utk download tak lama lagi siap, 10-15 minit

nyza
2 October 2011 22:49

thanks faeza..okay nnti sy try tgk..

2 October 2011 23:07

orait guys link epi akhir update sudah ;-)
kawin jgk amni n taufik

2 October 2011 23:12

THANK BRO..
nak request link download rancangan ustazah pilihan.. plezz

nyza
2 October 2011 23:17

thanks kaze, dengan ini lengkaplah semua episode utk stanza cinta nie bg koleksi sy..hehehe..best yer..cayalah (stanza cinta)

3 October 2011 00:43

downloadkan solehah bang

3 October 2011 10:02

sorry ron, promote utk download link yg sama tak lulus la bro.. sorry ek

3 October 2011 10:04

orait, ada sumber nanti kaze update ustazah pilihah dan solehah..

Anonymous
16 March 2012 20:04

Nak link download emil emilda... huhu.. x jumpe2 saye video yg kualitinye elok ckit..

Firda
20 June 2012 11:00

salam..
kaze, nape xleh nak download? asik kuar link advertisement je..huhu

ariel
7 August 2012 11:51

salam kaze,

saya baru nak download stanza cinta tapi ada yg tak boleh di download dah esp yg pakai wupload. mcmana ye?
tq

7 August 2012 19:26

orait, ada masa kaze update balik, kaze ada buat backup..

anais_suraya
12 September 2012 21:31

kaze plz tlg upload semula ep 1 hingga 6..dah xleh download..thnks..sy sentiasa sokong blog kaze..

12 September 2012 22:03

orait, klu free mlm ni kaze update

anais_suraya
14 September 2012 08:47

tq kaze!! :)

17 October 2012 09:59

abg kaze!tlg la cari cerita emil emilda.cerita best pertama yg aaron aziz belakon.plzzzz..kami cari tak dapat2.plz..cerita tahun 2007..plzzz

nyza
25 October 2012 00:37

salam kaze,
ape kbr?nk tanye nape xader link donload utk ep 3,4,5,6? nk buat koleksi drama nie?tq..hrap dpt buat yg baru..

nyza
27 October 2012 15:02

salam kaze, minta tlg updated kan donload link yg baru utk ep 3,4,5,6,7 utk drama STANZA CINTA nie...please...

anais_libra
1 November 2012 15:14

salam kaze..nak mintak tlg kaze up;oad blik ep lain2 utk cite nie..hope sgt..thnks kaze...

1 November 2012 19:57

orait guys.. nasibek kaze xdelete lagi, ep3-6 dh reupload..

anais_suraya
4 November 2012 21:44

tq kaze..rock lah..

11 March 2013 11:08

Salam Bro, Tolong upload semula semua citer ni... menyesalla tak jumpa website ni... best kot semua citer drama melayu ada...

Terima kasih bro.. memang terbaikla..

11 March 2013 11:17

Salam.. Orait balik keje kang kaze repair

11 March 2013 15:15

Thanks bro, very much appreciated.

11 March 2013 20:54

sesama zul.. link update

Anonymous
13 March 2013 18:20

Salam Bro,

Nak tanya episode 4 hingga 6 takde ke?


Terima kasih bro, kalau dpt tolong upload semula.

13 March 2013 20:38

tlupa lak, orait dh up

Anonymous
14 March 2013 08:36

Thanks bro.

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple