Telah Dihalalkan Epal Itu, Drama TV Al Hijrah, Download link

09 June 2011 | 02:12


Tgk dari komen2 dalam web TV Al Hijrah ramai yg kata drama ni best, dan ada komen lebih kurang mcm cerita Ketika Cinta Bertasbih. Huhu tu lambat sgt TV Al Hijrah, masuk Astro, klu tak leh dpt tgk awal, ;-)

Sinopsis
Mengisahkan seorang remaja lelaki yang menebus kesalahannya dengan berkhidmat secara sukarela kepada seorang lelaki. Akhirnya, atas segala kejujuran dan nilai murni yang ditunjukkan, orang tua itu telah memberikan kembali sesuatu yang berharga.Satu kisah yang simbolik yang dekat dengan sebuah kisah sufi lama yang terkenal dan sering menjadi cerita masyarakat.










Pelakon
Shahz Jaszle, Dato' Rahim Razali, Fauziah Nawi, Norman Hakim, Rafidah Ibrahim, Zain Saidin, Shakilla Khoriri


Download link
Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12 - Akhir
Thanks guys :

+ komen + 40 komen

5 June 2011 14:09

mane episod 1?

5 June 2011 15:36

salam tuan tanah mintak tlg masukkan link Dragon Ball astro ceria.tq...

5 June 2011 17:30

@Amirah Adnan
episod 1 yg ada video kat atas tu ;-)

5 June 2011 19:18

@luncai
salam, wah dragon ball astro ceria? xda la luncai... klu jumpa kt link dari web lain kaze update di post baru ek.. ;-)

5 June 2011 19:45

salam,abang kaze.
kenapa tak boleh nak search kat atas tu erk?kat bahagian tak jumpa?
nak download imam muda :)

5 June 2011 19:53

@Atiqah Abdullah
a'a la, xpe nanti kaze repair..
klu katakan nk search kt google, guna keyword cam ni, "kepala bergetar imam muda 2"

5 June 2011 20:16

ok.tq :)

hani
7 June 2011 16:04

boleh download tak cite ni?

7 June 2011 18:39

@hani
yg link tu streaming jer..
nk yg download ek, klu ramai request boleh gak kaze buat..
guys.. nk tak?

8 June 2011 12:52

salam...ley x linkkan link..nk donlod..cte ni best...

hani
8 June 2011 12:59

nak2 dunlod...
terima kasih..

8 June 2011 13:21

orait.. nanti kaze buat ek.. klu tak mlm ni esok, tak esok lusa, xlusa, lupa, klu lupa tlg igtkan kaze hehe

8 June 2011 13:52

saya pon nak download. huhu~ berminat gak lah bila org ckp bess. huhu~

elena :P
8 June 2011 20:17

nak download links jugak~ tak sedar diri esok nak exam. hahah.

9 June 2011 22:30

salam mane episod 1 yg ad kt ats tu ep 1 tapi bkn cite yg sme. hrp dpt upload ep 1 semula tq

9 June 2011 23:32

@distinasi3d
eh kaze silap.. sorry, kejap lagi kaze update..

cik nin
10 June 2011 00:28

patut la...huhu sy dh habis download sekali cite kala terbit cinta?? episod 14 lagi...

14 June 2011 01:10

cite ni smpai ep 12 je ke?

17 June 2011 14:26

link untuk mediafire xder eh.....plz.......teringin nak tgk ceta in sbb feedback ramai yang cakap drama nih besh....PLZZZZZZZZ

18 June 2011 13:41

this story till episode 12 je erk?

18 June 2011 14:17

kalau tak silap,mmg sampai episod 12 je.
sebab ain da kawen ngn faiz...n sume mcm hepi ending :)

Anonymous
16 July 2011 23:06

thnaks downloadkan citer,,,,bagus citer Telah dihalalkan epal itu...

16 July 2011 23:21

sesama.. namanya apa? ;-)

Anonymous
30 July 2011 02:06

abg kaze, drama ni sampai episod 12 je ke atau dah belum habis lg? tq ye

30 July 2011 08:59

a'a 12 jer.. namanya apa ba tanpa nama?

nano
4 October 2011 11:44

dah delete ke link??

Anonymous
27 October 2011 03:35

kaze, kenapa taleh donlod pun?

This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.

-aisha-

7 March 2012 23:32

kaze.. x boleh download..
This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.
dah kena delete ke..

7 March 2012 23:36

a'a file lama, dh kene delete.. ramai lg nk file ni guys? remind kaze ahad ni.. klu free kaze update..

8 March 2012 15:37

ok thanks :)

11 March 2012 23:29

sy nak remind kan update cerita ni :)

kaze
12 March 2012 08:58

lewat remind wun, smlm tdo awl, balik keje nnti sya update.

13 March 2012 14:57

dah boleh dah.. terima kasih kaze :)

Anonymous
27 March 2012 16:45

best..ler.. macam2 ade...

anais_suraya
25 November 2012 15:06

kaze...kenapa link nie not found ey..plz tolong upload semula or repair ke apa...thnks so much kaze

Anonymous
2 December 2012 01:40

nak download tp link not found.
nk mohon jasa baik kaze tlg upload atau repair link.

tq :D

2 December 2012 01:44

sorry xda backup, file tu mmg direct tv alhijrah..

9 June 2013 11:20

salam. kaze, yg ni ada backup lg tak? tq :D

9 June 2013 20:26

yg ni pun sama xda backup..

19 July 2013 10:26

Assalamualaikum... boleh tolong uploadkan drama Selimut Cinta... terima kasih banyak2...

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple