30 Minit Ustaz Don, TV Al Hijrah

20 November 2012 | 23:08


Sinopsis
Sebuah rancangan kuliah interaktif khusus bersama Ustaz Don Daniyal Don Biyajid langsung dari studio Tv Alhijrah. Setiap Isnin dan Rabu, Ustaz Don akan membincangkan topic-topik berkaitan dengan fardhu ain dan setiap Selasa, hukum-hukum tajwid akan disentuh.

Download
21 Nov | Nasihat Buat Musolli (Bhg 4)
20 Nov | Nasihat Buat Musolli (Bhg 3)
19 Nov | Nasihat Buat Musolli (Bhg 2) - Update link

Episod 6
Episod 5
Episod 4
Episod 3
Episod 2
Episod 1
Thanks guys :

+ komen + 16 komen

18 October 2011 20:25

link dh update myra_emalyne

25 October 2011 23:31

Bro. Buat masa sekarang ini dah ada berapa episod hah.
Terima kasih bro.

25 October 2011 23:51

ada berbelas kot.. yg kaze jumpa 6

aku hamba allah
26 October 2011 15:41

askum,blh tlg dapatkan saya cara nak hubungi ust don tak.

Anonymous
10 November 2011 18:29

saya pakya, xde link mediafire ke?

AlongSide
12 November 2011 05:54

ustaz don boleh dihubungi di emel nya ustaz.don@tvalhijrah.com
atau facebook: 30minitustazdon

saya pun baru nak tengok lepas download link yg kaze bagi :)
thanks bro kaze! terbaek!!!

12 November 2011 14:00

sama2 long..
td baru tgk ust don masuk paper berita harian..

4 May 2012 11:22

assalammualaikum..boleh tak kalau saya nak tahulagu tema rancangan 30minit ustaz don? Nak donlod. lagu tu sesuai dgn rancangannya. Harap dapat bantu saya.. :)
Terima kasih...

23 June 2012 01:01

knape x teruskan upload smpai abis?

Nurul
24 July 2012 10:40

Assalamualaikum Kaze...Kalau nak jemput Ustaz Don sebagai penceramah, bayarannya mcm mana ye?

24 July 2012 18:38

wsm. byar bape xtahu, klu ustaz kaze bleh? ;-)

Nurul
25 July 2012 10:20

Klu ustaz kaze ape salahnye...tapi kasi sama macam ustaz don...boleh?

25 July 2012 23:08

aduh klu sama tak original namanya hehe.. tak pe la kaze pass kat ust don.

Anonymous
26 July 2012 07:17

Askm Ustaz,
Dlm rancangan yg lepas, ust ada menerangkan cara dan tertib membaca surah Al Fatihah yg betul. Apakah hukumnya jika seorang imam semasa membaca Al Fatihah dlm sembahyang tidak berhenti dan menarik nafas di antara ayat dan tidak juga menyambungkan ayat2 secara yg betul apabila membaca dua ayat yg belainan dlm satu nafas. Adakah sah sembahyangnya dan juga sembahyang ahli jemaah atau makmum. Mohon penjelasan Ust.
Wassalam - Hamba Allah.

Anonymous
31 August 2012 09:04

omar;slm admin,,,blh tlg ltakkan link video2 30 minit brsama u.don ni dlm mediafire/4shared/youtube....
sbb klau ltak hotspot,,,,,ade limit utk dwnload...
syukaran jazilan katsira..

teja
29 October 2012 14:28

As Salam Kaze..
Sy kerja shif so kdg2 tak sempat nak tgk rancangan ni..boleh tak kaze upload episod yg terbaru.. Pahala utk kaze.. TQ

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple