Dendam Sarakit, Seram TV3 (Tamat)

18 January 2013 | 00:15


Dendam Sarakit drama terbaru di slot Seram, saksikan drama bersiri “Dendam Sarakit” yang bakal menggantikan “Waris” mulai 27 September 2012, setiap hari Khamis pada jam 10.00 malam. Drama bersiri 13 episod terbitan Wayang Tinggi Production ini diarahkan oleh Fairuz Loy dengan nukilan skrip oleh Azmy Ariff telah membariskan pelakon-pelakon popular tanahair seperti Fouziah Gous, Zain Hamid (Ruffedge), Sharifah Sakinah, Datin Noniswara, Namron, Dato’ Zamshuri Ramli, Adam Shah, Jaslin Puasa, Jobot dan Ucop Cecupak.

“Dendam Sarakit” mengisahkan cinta seorang isteri yang tidak kesampaian akibat dirogol dan dibunuh ketika suaminya, Rafiq pulang ke Kuala Lumpur melawat ibunya, Puan Mariam selepas beberapa bulan mereka berkahwin. Rafiq (Zain Hamid) ditugaskan oleh majikannya di sempadan Malaysia / Thailand. Dia telah bertemu dengan Sarakit (Fouziah Gous), seorang gadis berketurunan Siam. Walaupun hubungan cinta Rafiq dan Sarakit tidak direstui oleh ibu Rafiq, Puan Mariam (Datin Noniswara), mereka telah berkahwin dan berjanji untuk sehidup semati walaupun apa halangan yang datang. Sinopsis penuh..

Openig Video Dendam Sarakit
Closing Video Dendam Sarakit

Total 13 Episod
Download | Online Video

Tags: youtube Dendam Sarakit, mediafire Dendam Sarakit, online Dendam Sarakit, download Dendam Sarakit, lagu tema Dendam Sarakit, sinopsis Dendam Sarakit, pelakon Dendam Sarakit

Thanks guys :

+ komen + 33 komen

6 October 2012 13:32

tuan rumah, yg episod dua blh x masukkan yg mediaF sekali.
yg hotfile slow download klu xde akaun premium..

6 October 2012 23:37

kaze nk request upload kan anugerah blockbuster boleh. siaran do astro ria tadi.

13 October 2012 17:11

Assalamualaikum..masuk episod 2 dah kena pakai hotfile..x best la..ssh nak donlod n lmbat...nape bnyk dh guna hotfile...cite lain pun bnyk hotfile skarang..susah la cmni..huhu..sis klau leh nak mediafire punye...leh donlod sekaligus...anyway..thanks...: )

13 October 2012 17:17

ep3 ada medf ape. ep2 file besar dari biasa kene letak 2 link. tgk nanti kaze update. Nape byk guna hotfile? hehe dari awal lagi kaze mmg letak dlm hotfile, cer tanya dorang yg dh lama lepak sini hehe,..

16 October 2012 18:48

ye la..memang selalu de hotfile..tp lebih senang mediafire...huhuhu...anyway thanks ye...dah leh pun...ehehe...satu lg sis nak tau..de x update masterchef musim kedua..sis carik x jmpe...; )

27 October 2012 07:49

Assalamualaikum Kaze

Episod 5 tak ada ke ? Tak kan sampai episod 4 sahaja.

27 October 2012 08:43

wsm.. eh Tak kan tak tahu hehe, ep5 blum lg, rancangan raya.

23 November 2012 10:06

Assalamualaikum

Tak kan sampai episod 6 aje tak ada episod seterus nya ke ?

23 November 2012 10:09

Maaf salah taip episod seterusnya tak ada ke ? Nampak sangat ganjil sampai episod 6 ....

23 November 2012 18:38

mmg la ganjil, sb beluk habis lagi.. sabar.. baru smlm tv9 smbung balik ep7.. mlm ni kaze update.

25 November 2012 10:55

Assalamualaikum Kaze

Boleh tak upload video dalam format mp4 dari FLV ? Bila saya tengok video drama dalam format flv tak berapa terang. Terima kasih

25 November 2012 12:42

waalaikumussalam......... mp4? orait klu kaze tak terlupa letak mp4

30 November 2012 10:11

salam..episod 8 tak de lagi ye kaze..

2 December 2012 14:03

Salam kaze..episode 8 online video blum upload lagi ye..

7 December 2012 11:22

episod 9 :)

14 December 2012 21:49

best sngt

29 December 2012 13:25

kaze episod 12 xde lg ke?

ayu
29 December 2012 14:51

kaze mne episod 12 ekk

29 December 2012 15:39

tv3 tunda, main Don 2 si SRKhan

akma
31 December 2012 07:58

jd klu da tunda,akn disiarkn khams 6t r kn kaze??

31 December 2012 19:19

tak tahu bile akma sb kaze tgk guide astro n tonton mggu ni dan mggu depan citer Ruby pulak main.. pelik gak.. ka sb citer terlalu seram dihentikan? entah la, ada info nnti kaze update

ringo
3 January 2013 22:11

nape drama dendam serakit xde walhal tak habis lagi puas tiap2 minggu tunggu tak kan tergantung cam tu je apa la TV3 nie

akma
3 January 2013 22:13

bleh diktakn serm gak la sbb org len yg wjud...xpe la time kseh byk2 ek,pape info update ek...

Anonymous
3 January 2013 22:15

Knp cite dendam sarakit ni tergantung plak.? Kurang ajar btul tv3 ni. Sia2 aku tgk stiap mgu

3 January 2013 22:17

Dendam Sarakit diganti citer lebih seram guys.. WWE Smackdown hehehe

5 January 2013 00:13

Assalamualaikum Kaze

saya dah hantar email pada tv3 bertanyakan tentang drama Dendam Sarakit
Tak kan kita semua ni nak tengok drama separuh jalan. Cerita cinta banyak sangat lah sampai naik bosan tengok. Bagi saya menonton 2 atau 3 drama cinta dah cukup. Naik bosan pulak tengok jalan cerita yang sama. Silap hari bulan saya tidur depan pc :)

5 January 2013 00:23

waalaikumussalam root7, elok gak tu ko tanya dorang, nk tahu jgk apa status citer ni..

10 January 2013 22:15

mlm ni TV3 smbg Ep12 guys..

11 January 2013 08:56

yayyy...kaze jgn lupe upload ye..lg 2 episode je :)

naa
11 January 2013 11:36

kaze episod 13 dendam sarakit xder ker??upload yea.....TQ kaze.

11 January 2013 19:28

kan baru smlm ep12, tggu la mggu depan aiyooo hehe

akma
12 January 2013 01:37

alhmdulillh smbng blik cter nie,syukran ek kaze...hehehe

7 October 2013 15:55

assalammualaikum kaze.. episod 13 knp xleh download? leh x kaze reupload blk guna zips? hotfile xleh nk downloar r.. tq kaze :)

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple