Dendam Sarakit, Seram TV3 (Tamat)


Dendam Sarakit drama terbaru di slot Seram, saksikan drama bersiri “Dendam Sarakit” yang bakal menggantikan “Waris” mulai 27 September 2012, setiap hari Khamis pada jam 10.00 malam. Drama bersiri 13 episod terbitan Wayang Tinggi Production ini diarahkan oleh Fairuz Loy dengan nukilan skrip oleh Azmy Ariff telah membariskan pelakon-pelakon popular tanahair seperti Fouziah Gous, Zain Hamid (Ruffedge), Sharifah Sakinah, Datin Noniswara, Namron, Dato’ Zamshuri Ramli, Adam Shah, Jaslin Puasa, Jobot dan Ucop Cecupak.

“Dendam Sarakit” mengisahkan cinta seorang isteri yang tidak kesampaian akibat dirogol dan dibunuh ketika suaminya, Rafiq pulang ke Kuala Lumpur melawat ibunya, Puan Mariam selepas beberapa bulan mereka berkahwin. Rafiq (Zain Hamid) ditugaskan oleh majikannya di sempadan Malaysia / Thailand. Dia telah bertemu dengan Sarakit (Fouziah Gous), seorang gadis berketurunan Siam. Walaupun hubungan cinta Rafiq dan Sarakit tidak direstui oleh ibu Rafiq, Puan Mariam (Datin Noniswara), mereka telah berkahwin dan berjanji untuk sehidup semati walaupun apa halangan yang datang. Sinopsis penuh..

Openig Video Dendam Sarakit
Closing Video Dendam Sarakit

Total 13 Episod
Download | Online Video

Tags: youtube Dendam Sarakit, mediafire Dendam Sarakit, online Dendam Sarakit, download Dendam Sarakit, lagu tema Dendam Sarakit, sinopsis Dendam Sarakit, pelakon Dendam Sarakit

Thanks guys :
 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2014 #KepalaBergetar