Hanya Padamu, Zehra TV3 (Tamat)

22 March 2013 | 23:14


Hanya Padamu siri baru di Slot Zehra ini bermula apabila seorang kanak-kanak bernama Adawiyah, anak yatim piatu yang tinggal bersama ibu dan bapa saudaranya iaitu Sabariah dan Omar, namun dia dibenci oleh Sabariah atas sebab yang tidak diketahui. Suatu hari Omar diserang strok dan tidak lama kemudian dia meninggal dunia. Sejak itu Sabariah menyeksa Adawiyah dan juga memberhentikan Adawiyah pergi ke Sekolah. Cikgu kecewa kerana Adawiyah merupakan antara pelajar terbaik dan calon sekolah untuk mendapat 5A.
Sinopsis seterusnya tak dapat lagi guys. Saksikan setiap Jumaat pukul 9 malam di TV3.

Lakonan Beto Kushairy, Zahiril Adzim,Nazeera Sardi, Emelda Rosmila

Download
E13 - 22 Mac - Akhir
E12 - 15 Mac
E11 - 08 Mac
E10 - 01 Mac
E09 - 22 Feb
E08 - 15 Feb
E07 - 08 Feb
E01-06

Tags: youtube Hanya Padamu, mediafire Hanya Padamu, online Hanya Padamu, download Hanya Padamu, lagu tema Hanya Padamu, sinopsis Hanya Padamu, pelakon Hanya Padamu

Thanks guys :

+ komen + 27 komen

29 December 2012 07:12

kaze, cerita ni kaze ada masukkan kat dailymotion jg x?

29 December 2012 08:57

ni mesti xcek link tu dulu ni.. hehe..

Anonymous
29 December 2012 17:44

kaze...bole upload kn cite dr tv alhijrah..tajuk dia cinta alif ba ta...
aku ade jmpa link cite tu kt jiwang.net tp setiap ep dia cuma bg 1 link je..kalau bro leh up kt sini..hrap2 1 ep tu ade 2 part..senang sikit nk download..nnti bro kaze serta kan link zippyshare ye :)


sekian , rizal ...

30 December 2012 01:09

hihi mmg nampak dah ada video online..tp dailymotion lg laju dpd link video kat sini *wink wink* ..setia hujung nyawa pun saya follow kat dailymotion by kepalabergetar.kat tonton x leh buka lgsg.

30 December 2012 09:46

hehe xpaham kaze, online video link kat sini pun kaze letak kat dailymotion kan..

31 December 2012 14:52

Kaze... saya cadangkan je, kalau xupload pon takpe. hehe... kalau boleh kaze upload la cita Telenovela kat TV3 tu.. cita Legacy TV3. Best sgt cita tu

31 December 2012 18:35

best sgt sb ko tgh layan hehe.. citer my beloved dh tgk belum? abis citer tu baru kaze start upload legacy hehe..

keris sakti
5 January 2013 07:30

Kaze..ade upload citer Ghifari dlm tv hijrah x?

akma
12 January 2013 08:32

mne link cter nie yg smlm,xsbr nk tgk nie sbb cter sdih...hu3

12 January 2013 09:51

Ghifari xde.

Up Ep03

25 January 2013 22:49

Up E05

Anonymous
26 January 2013 01:03

episod 5 x da???x leh bkak pon...

26 January 2013 10:39

eh ada.. dh beratus dload..

29 January 2013 03:01

Best best best. Thanks kaze

1 February 2013 22:32

Up E06

2 February 2013 00:36

Thanksss! Kazeee..6 progresif xda update ye

Anonymous
2 February 2013 00:36

kaze tolong uploadkan 6 progresif musim 2 episod 11

Anonymous
8 February 2013 22:52

tq...
blh x tlg upload or bgtau lagu2 yg ada dlm citer ni... shahir tau.. tp yg lain xtau..hihi

8 February 2013 23:05

eh jap, ada baca text bold di bawah tu tak? hehe

16 February 2013 00:03

kaze
ep8 da upload ke blum??x bole buka la

16 February 2013 00:04

eh dh, hotf n zips

16 February 2013 00:17

ok da dpt TQ

Peace
16 February 2013 10:14

Kaze nk mintak tlg uploadkan citer kt tv1..tajuk dia cinta kau dan aku boleh x...citer tu mcm best je sebab adaptasi dr novel..

Anonymous
16 February 2013 10:22

nak mintak upload cintabkau dan aku boleh..
anis

16 February 2013 11:21

@Peace a'a smlm kaze ada tgk gak drama ganti trilogi cinta tu, Cinta Kau dan Aku, novel popular tu, ramai kata best.. orait ada sumber nanti kaze share

16 February 2013 18:40

slmkm...cube upload Interpretasi Rabak ..terbaik tu..

MR Q
20 February 2013 22:44

MR Q kaze ep 6 zippyshare takde ke? :)

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple