Dalam Setiap Sujud, Ratu TV9 (2013)


Dalam Setiap Sujud bersiaran 14 episod, bermula esok 8 Januari. Lakonan Nur Fathia, Azlee Khairi dan Keith Foo, Elfaeza Ul-Haq, Syatilla Melvin, Aidil Aziz, Rozie Othman, Watie Sadali, Mak Engku dan Idris Md Diah.

Sinopsis. Kehadiran Jannah (Nur Fathia), sukarelawan daripada Malaysia membibitkan sedikit rasa cinta di hati Hendra apabila melihatkan kelembutan Jannah melayan anaknya kecilnya yang bernama Ilah.

Konflik terjadi apabila Jannah menerima lamaran Puan Endah (Rozie Othman) yang berkenan dengan peribadi Jannah yang sering sahaja tersenyum ketika dia dimasukkan ke hospital. Puan Endah yang juga bekas majikan bapa Jannah mahukan Jannah menjadi isteri kepada anaknya, Fareez (Azlee Khairi).

Malangnya, Fareez yang suka berpoya-poya itu tidak mahu Jannah menjadi isterinya kerana dia sudahpun mempunyai pilihan sendiri iaitu Zulaikha (Elfaeza UI Haq).

Bagi Fareez, Jannah tidak layak untuk menjadi isterinya jika dibandingkan dengan Zulaikha yang lebih moden dan kedudukan Zulaikha juga lebih setaraf dengannya. Tetapi atas desakan Puan Endah, Fareez terpaksa akur dan menerima pilihan ibunya itu jika tidak dia akan kehilangan semua harta keluarganya. Sejak itu Fareez berjanji akan membuatkan Jannah tersiksa dengan hidup bersamanya.

Bagaimana pula dengan Hendra yang jauh di Indonesia tapi tidak pernah sedetik pun melupakan Jannah? Jangan lupa untuk mengikuti drama menarik Dalam Setiap Sujud ini bagi mengetahui kesudahannya hanya di TV9!

Tonton online di www.tonton.com.my

Total 14 Episod, recycle drama pulak.. tempias ARIRO la ni..
Episode 14
Episode 13
Episode 12
Episode 11
Episode 10 - 7/2/14
Episode 9
Episode 8
Episode 7
Episode 6
Episode 5
Episode 4
Episode 3
Episode 2
Episode 1 - 28/1/14 | Video

Tags: youtube Dalam Setiap Sujud TV9, online Dalam Setiap Sujud TV9, download Dalam Setiap Sujud TV9, lagu tema Dalam Setiap Sujud TV9, sinopsis Dalam Setiap Sujud TV9, pelakon Dalam Setiap Sujud TV9

Thanks guys :
 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2014 #KepalaBergetar