Bunga Merah Punya, Aurora TV9 (Tamat)

16 May 2013 | 22:48


Bunga Merah Punya ditayangkan setiap Khamis jam 8.30 - 9.30 malam. Kisah drama ini bermula apabila Merah yang dijaga oleh Tok Baen semenjak usia 3 tahun telah menemui seorang bayi perempuan yang ditinggalkan oleh seseorang di depan rumahnya. Tok Baen mengasuh bayi perempuan itu dan diberinya nama Bunga. Yah bagi opening je la guys, seterusnya download dan tengok la sendiri ;-)

Skrip dan arahan, Zul Huzaimy. Lakonan, Putri Syasya, Izz Ilham Nazuadi, Roslan Madun, Nasir Bilan Khan, Hasnul Rahmat, Zalfie Raoul, Sura Sojangi, Idzham Ismail, Syazwan Sulkifly, Izzue Islam, Sharifah Sakinah. Terbitan? siapa lagi kalau bukan Rosyam Nor, Suhan Movies & Trading Sdn. Bhd.

Download
Episod 13 - 16 Mei | Akhir
Episod 12 - 09 Mei
Episod 11 - 02 Mei
Episod 10 - 25 Apr
Episod 09 - 18 Apr
Episod 08 - 11 Apr
Episod 07 - 04 Apr
Episod 06 - 28 Mac
Episod 05 - 21 Mac
Episod 04 - 14 Mac
Episod 03 - 07 Mac
Episod 02 - 28 Feb
Episod 01 - 21 Feb

Tags: youtube Bunga Merah Punya TV9, online Bunga Merah Punya TV9, download Bunga Merah Punya TV9, lagu tema Bunga Merah Punya TV9, sinopsis Bunga Merah Punya TV9, pelakon Bunga Merah Punya TV9

Thanks guys :

+ komen + 8 komen

22 February 2013 13:54

thanks tuan tanah upload drama ni... episod pertama yang sangat sweet

25 March 2013 15:27

kenapa tak buat online ? buat la online . malas nak download

5 April 2013 23:12

episod 7 pnye bila nk upload?sy x sempat nk tgk smlm..tq

9 April 2013 10:56

terima kasih ya... cerita nie sweet. anak pun ulang lebih 10kali... kalau ada mp3 ost lagi terbaek...

9 April 2013 13:10

Sesama, share mp3 mmg tak, disbkn share link mp3 ost ni la kaze dpt surat dari RIM, nk saman klu xbuang....

12 April 2013 14:33

bila nk upload episod 8?sy x sabar nk tgk..

24 April 2013 20:43

kenapa tak boleh download...selain hotfile xdek ke ye...

12 May 2013 19:46

total berapa episod citer ni?

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple