Detik 12 Malam TV3

26 June 2013 | 00:31


Gerun dan cemas namun itulah realiti yang terpaksa mereka tempuhi demi pekerjaan yang telah mereka pilih. Antara kerjaya yang dimaksudkan ialah ‘penggali kubur’, ‘renjer hutan’, ‘pembikin filem atau drama’, ‘pemandu teksi’, ‘penjaga rumah api’ dan banyak lagi. Untuk membuktikan kebenaran kejadian-kejadian misteri tersebut, Azmi akan melakukan sendiri setiap pekerjaan berkenaan secara seorang diri.

Download
Episod 12 - 25 Jun | Penjaga Bilik Mayat
Episod 11 - 09 Jun | Kakitangan Pos
Episod 10 - 02 Jun | Pegawai JPJ | HotF | ZipS | Tonton Online
Episod 09 - 26 Mei | Paramedik
Episod 08 - 19 Mei | Penoreh Getah
Episod 07 - 12 Mei | Warden Asrama
Episod 06 - 14 Apr | Pengawal Keselamatan
Episod 05 - 31 Mac | Penjaga Rumah Api
Episod 04 - 24 Mac | Krew Produksi
Episod 03 - 17 Mac | Renjer Hutan
Episod 02 - 10 Mac | Pemandu Teksi
Episod 01 - 03 Mac | Penggali Kubur

Tags: youtube, online, download, lagu tema, sinopsis, pelakon

Thanks guys :

+ komen + 40 komen

11 March 2013 00:19

kaze bintang mencari bintang ada x

11 March 2013 11:22

Ada.. Balik keje kang up

11 March 2013 12:57

kaze buat fail zippy share la
senang skit nak download

11 March 2013 14:25

Zips private link bleh la kot, rm5 sbulan.. Hehe.. Klu ramai lepas la bayar bil unifi..

19 March 2013 23:07

Next week kat lokasi mana ek

19 March 2013 23:17

mgkn episod penjaga rumah api kot, lokasi entah..

9 April 2013 15:25

Assalamualaikum Kaze

Tak ada episod terbaru ke tak kan episod 5 aje ?

9 April 2013 17:02

Wsm. Kan ada abpbh

9 April 2013 17:10

Assalamualaikum Encik Kaze

Saya kadang kadang tengok tv selalu nya muat turun untuk mak saya kat sini. Dan saya cuma tengok cerita seram sahaja.

15 April 2013 19:52

Assalamualaikum Kaze

Episod 6 tak ada ke ? Tolong upload kan kalau ada ... Terima kasih

15 April 2013 20:03

wsm, ada, dlm proses..

15 April 2013 21:58

terima kasih kaze..... . Kalau ada cerita seram atau telemovie seram tolong upload ye. Kat tv sini pekak lah cerita ulang tayang atau dalam bahasa inggeris rerun amat membosankan ....

15 April 2013 22:56

sesama root.. sini dh kurang citer2 seram..

23 April 2013 21:51

Assalamualaikum Kaze

tak ada update ke cerita 12 malam ? tolong upload kan

23 April 2013 22:31

wsm, ditunda bro.. ada talk pasal election..

29 April 2013 23:20

Assalamualaikum Kaze

tak ada update ke cerita 12 malam ? tolong upload kan ... dah seminggu tak ada cerita detik 12 malam. tak kan di tunda lagi

29 April 2013 23:27

wsm root..
yup tunda lagi, ada program talk mandat pru13 bg brainwash rakyat..

30 April 2013 09:26

Assalamualaikum Kaze

Patut lah bila saya turun Johor hari sabtu lepas sampai tampal poster sana sini. Undi lah parti ini parti itu. Popular betul orang politik

30 April 2013 22:08

wsm root, tu baru johor, ce turun lagi ke selangor tgk.. dah mcm pesta fun fair hehe..

7 May 2013 22:43

Assalamualaikum Kaze

Masih tak ada update ke cerita ini dah dua minggu tangguh

7 May 2013 22:59

alasan sama gak.. pru13

13 May 2013 18:23

root latest ep dh ada...

14 May 2013 00:03

terima kasih kaze. Kaze saya cadangkan awak tetap kan hotfile saya dah cuba zippyshare alamak punya lah lembab nak download satu file

20 May 2013 19:41

Assalamualaikum Kaze

Episod 8 tak ada ke atau di tunda lagi berapa banyak kali nak tunda ni ?

20 May 2013 20:07

wsm. blum 24jam lg hehe, dlm proses..

27 May 2013 23:05

terima kasih kaze heheheh .

27 May 2013 23:07

hehe lama xmuncul..

18 June 2013 06:52

Assalamualaikum Kaze

Episode 12 tak ada lagi ke berapa episode cerita Detik 12 ini ? Tolong upload cerita terbaru

18 June 2013 07:47

Wsm. Ada blum update lg. Total xtahu..

24 June 2013 21:25

Assalamualaikum Kaze

tak ada update ke cerita Detik 12 malam dah minggu depan terus tak ada. Boleh upload tak esok ? Terima kasih

24 June 2013 21:28

wsm root, ahad smlm xda, tunda sebab ada Bintang Mencari Bintang Final..

25 June 2013 20:21

root, klu tgk jadual tv3, mlm ni apa ep12..

25 June 2013 21:22

kata di tunda ... apa-apa pun terima kasih

25 June 2013 21:31

tunda la tu, asalkan main hari ahad, hari ni selasa..

25 June 2013 22:51

tak kisah lah janji cerita itu di tayangkan minggu ini. Bosan betul lah nak kena tunggu macam tunggu durian jatuh dari pokok.

26 June 2013 21:09

Assalamualaikum Kaze

Terima kasih banyak banyak dapat jugak tengok detik 12 malam bilik mayat best best tengok siapa yang boleh tahan tekanan siapa yang berkerja di bilik mayat. :)

26 June 2013 21:22

wsm root, sesama, apa kata, ko try jd sukarelawan sehari je jd penjaga bilik mayat hehe

26 June 2013 22:01

Aku tak ada masalah sebab kalau aku boleh pergi jalan tempat sunyi dekat kawasan perkuburan tak kan bilik mayat. Ini bukan takbur atau menunjuk-nunjuk dari kecil aku boleh nampak apa yang orang lain tak boleh nampak cuma aku ni tak suka tegur kalau ternampak apa-apa.

Apa yang aku nampak dan terbau apa-apa aku berdiam diri. Hati dan iman mesti cekal kalau nak hidup lama kat dunia.

2 July 2013 17:58

Assalamualaikum Kaze

Tak ada update ke episod 13

2 July 2013 18:37

wsm.. tgk jadual mggu ni tiada.. mgkn dh abis..

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple