Mr. Feminin, Skrin Di 9


Soraya gadis berkerjaya, senang dengan hidupnya dan tidak memikirkan masa hadapan untuk berkeluarga. Dia seorang feminist dan tidak suka diganggu oleh lelaki-lelaki gatal. Ibunya memaksa Soraya untuk mencari pasangan secepat mungkin memandangkan rakannya sudah mahu berkahwin.

Akibat tekanan itu, Soraya menceritakan masalahnya kepada Fahmi, rakan yang terpisah ketika kecil. Tetapi Fahmi dianggap gay oleh Soraya kerana dia tinggal sebumbung dengan rakan lelakinya yang agak lembut. Sejak itu kepada Fahmi lah Soraya mendapatkan tips dan juga menyamar sebagai kekasih Soraya untuk bertemu dengan ibu Soraya.

Namun, satu hari mereka bertengkar kerana Soraya mendapat tahu tentang rahsia Fahmi berlakon menjadi rakan gay demi mendekati Soraya dan ia menyebabkan mereka tidak ketemu walaupun masing-masing saling merindui. Suatu hari ketika Soraya ke kedai kasut tempat yang mereka berdua sering kunjungi dulu, Fahmi muncul di kedai itu juga dan melamar Soraya untuk berkahwin.

Lagu latar, Sedia Bercinta Lagi - Keroz Nazri, Hujan Kemarin - Taxi.

Mr. Femini.mp4

Tags: youtube Mr. Feminin TV9, online Mr. Feminin TV9, download Mr. Feminin TV9, lagu tema Mr. Feminin TV9, sinopsis Mr. Feminin TV9, pelakon Mr. Feminin TV9

Thanks guys :
 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2014 #KepalaBergetar