Anugerah Dendam Yang Terindah

18 August 2013 | 23:31


Anugerah Dendam Yang Terindah berkisar mengenai Azman (30an) seorang anak yang terkilan dengan sikap ibunya yang lebih memberi perhatian kepada adiknya, Aril (lewat 20an) dalam segala hal. Azman membawa diri ke Australia untuk belajar sambil bekerja setelah kecewa kekasihnya, Izatul ditunangkan dengan Aril.

Suatu hari, Izatul yang sedang hamil datang memujuk Azman supaya balik menjenguk ibunya dan Aril yang sekarang sudah lumpuh. Dari situ, satu demi satu rahsia terbongkar.

Anugerah Dendam Yang Terindah - HotF | ZipS Part1 Part2 | Tonton Online

Thanks guys :

+ komen + 41 komen

31 July 2013 18:59

bro... ada rip tak drama ni?

kalau ada, share ya! :)

31 July 2013 19:06

oo ni exclusive utk vip member je.. kang byk web yg share hehe

31 July 2013 19:55

Assalamualaikum Kaze

berapa rm nak bayar ? Cakap mak aku dah tanya kalau vip berapa rm

31 July 2013 21:02

kaze mcm mana nak vip member...

31 July 2013 21:57

saya nak jadi vip gak...berapa yuran bos?

31 July 2013 22:22

jap2 guys, tu kaze letak tanda 'hehehe' tu maksud bt lawak, gurau je. klu ada sumber luar nnti kaze update sini, tak payah jd vip member..

tp utk citer Maskara (13 episod - rm5) sesiapa nak, email kaze..

1 August 2013 10:14

kaze..dah ada link tak utk cite ni??..xsabar nk tgk ..dah lme menunggu ni...love AA & NN!

2 August 2013 15:19

Assalamualaikum... KAZE balance RM5 saya tu boleh tak settlekan citer Maskara. Ok tak?

2 August 2013 16:34

wsm hj, tu hari hj xreply mnta no acc. Orait dh email link. tp mcm biasa jgn share kan , kang xpasal2 norman kru buat hal hehe

3 August 2013 06:33

kaze,

check email. smlm ada reply.... bro blm reply.

3 August 2013 11:48

yo.. kaze bukan xnak reply smlm, nick ko tu jd seram nk reply hehe

6 August 2013 22:44

guys, jgn letak email kat sini, kang ada org koleksi buat spam iklan baru tahu hehe.. link klu ada nnti kaze update sini.. bt masa ni belum ada..

11 August 2013 17:45

nak tanyer!~ kalu drama2 astro takde ker? ker kene jdk VIP gak?

carik drama zul ariffin ngan nasha aziz..drama raya..

11 August 2013 23:12

astro kaze xde sumber sendiri, klu ada pun amek dari web lain...

13 August 2013 02:27

saya nak gak wat simpanan tlg la plz

13 August 2013 20:25

jangan letak email kat komen ni guys, kang ada buat koleksi spam..

14 August 2013 18:26

nak jugak citer tu..mcm mana?

15 August 2013 12:49

bro, nak sgt cite ni. camne nk email? puas cari tp xjumpa email bro.
buta it agaknya. haha tolong ye. thanks.

15 August 2013 13:07

kaze.nk citer ni.nnt share ye :D

18 August 2013 01:24

belum ada sumber lagi. jgn riso, ada je terus kaze update. klu nampak xda link lagi tu maksudnya kaze blum dpt sumber lg, orait guys?

18 August 2013 23:04

Ni Link Anugerah Dendam Yang Terindah Full Movie http://www.njoytube.com/anugerah-dendam-yang-terindah-video_2d91296d1.html.

18 August 2013 23:35

cayalah 'kambing gurun' tq

19 August 2013 01:08

Kaze kenapa cerita tu tergantung???

19 August 2013 04:10

cerita x hbs knp??

19 August 2013 07:50

cerita x abis

19 August 2013 08:03

Dah update error tak habis tu http://www.njoytube.com/anugerah-dendam-yang-terindah-2013-video_2d91296d1.html

19 August 2013 08:05

sorry sebab x sedar masa rip dvd ade error cerita tergantung :P

19 August 2013 10:41

salam bro.. nanti tolong upload drama jodoh itu milik kita boleh tak? start mlm ni.. kat astro mustika HD.. heee :)

19 August 2013 11:18

Salam, apsal x bole download?

19 August 2013 16:38

kaze, ada x crita mawar putih tanda perpisahan lakonan rosyam nor & nad zainal? kalaw ada tlg upload ek.. tq

19 August 2013 18:15

abg kaze...abg yg sumber link tonton online tu kata dia xperasan citer anugerah dendam yg terindah nie xabis...nnt dia upload blik kot...

19 August 2013 19:19

Assalamualaikum Kaze

Apa hal tak boleh download tonton online ke kau salah letak ?

19 August 2013 21:05

huhu...
salam..
camne nak donlod...ke kena tengok onlie jer?

19 August 2013 21:18

Assalamualaikum Kaze

Tak boleh tengok online langsung tengok error msg ini : Sorry, the file you have requested does not exist.aku sendiri ada access google drive

19 August 2013 21:29

wsm, dh repair

19 August 2013 21:32

Terima kasih admin...:)

19 August 2013 22:55

sesama Harlims, tlg promo2 blog ek tq

25 August 2013 07:43

Slamat pagi Kaze:) nak tanya la, cerita ini habis gitu saja masa aril accident dgn mak dia. itu ending dia atau ada lagi. saya download drama ini. thks.

25 August 2013 08:47

aik bukan abis ke, leila dload dekat mana?

27 August 2013 18:47

sy dah download.. tq kaze.. ok jer.. cite ni sampai abis...mmg best!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple