Ijab dan Qabul TV3 (2013)

16 March 2014 | 22:24


Sinopsis Ijab dan Qabul TV3. Imran jatuh cinta kepada Zarra pada pandangan pertama semasa majlis rumah terbuka Hari Raya lima tahun yang lepas. Walaupun pada mulanya Zarra cuba menepis cinta Imran, dia akhirnya jatuh cinta apabila melihat kesungguhan Imran. Namun, perkahwinan mereka mula goyah apabila Zarra tidak mahu melahirkan zuriat. Ini membuatkan Imran marah dan sedih lalu Zarra semakin menjauhkan dirinya daripada Imran. Disebabkan ini, Imran mula rapat dengan teman baik Zarra, Wawa apabila mereka selalu berkongsi rasa. Zarra pula menggalakkan Imran untuk mengahwini Wawa. Suatu hari, Zarra telah koma akibat sebuah kemalangan. Apakah yang akan terjadi kepada perkahwinan antara Zarra dan Imran?

Pelakon: Adi Putra, Nora Danish, Fouziah Gous, Sofi Jikan, Aida Khaleeda, Mustapha Kamal, Dato; Jalaluddin Hassan, Ziela Jalil

10 malam, 14/8/2013, TV3

Download Ijab dan Qabul - ZipS Part1 Part2 | Tonton Online


Lagu tema/lagu latar Ijab dan Qabul TV3. De Meises - Dengarlah Bintang Hatiku, Shae - Sayang, Chakra Khan - Harus Terpisah, Petra Shihombing - Cinta Takkan Kemana-mana, Republik - Hanya Ingin Kau Tahu, Kaze - Cinta Sampai Mati (sepatutnya masuk tp last minit xjadi lak hehe)

De Meises - Dengarlah Bintang Hatiku

Dengarlah bintang hatiku
Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
Hanya kaulah yang ku tuju

Dan teringat janjiku padamu
Suatu hari pasti akan tepati
Reff:
Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Dengarlah bintang hatiku
Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
Hanya kaulah yang ku tuju

Dan teringat janjiku padamu
Suatu hari pasti akan tepat

Reff:
Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Karena bagiku….
Engkaulah nyawaku…
Thanks guys :

+ komen + 21 komen

31 July 2013 12:07

Drama ini dari filem aku terima nikahnya? sinopsis mcm sama saja

13 August 2013 19:18

cerita yg best .. dari sudut pandangan sinopsis .. hrp2 best ..

13 August 2013 23:36

ost citer niy apa ea??

14 August 2013 21:12

wah guys, 10mnt awal tgk dh best dah hehe..

14 August 2013 22:47

Hu3x..sedih la..lagi sedih dari cite aku terima nikahnya....

14 August 2013 22:54

a'a, kaze lak tgk lagi best dari filem aku terima nikahnya.. lagu2 latar pun best..

14 August 2013 23:04

Last kali apa jadi

14 August 2013 23:06

dua2 mati..

14 August 2013 23:28

ade link download x?or link tgk online?

14 August 2013 23:42

Nk tgk online kt mana selain drpd tonton.com? :)

14 August 2013 23:45

aii mau tanya lagi, tgk kat sini la hehe

14 August 2013 23:47

hotf kejap lagi, tgk online mgkn siap dlm 1-2am, klu kaze dh tdo, update esok pagi je la ek.

15 August 2013 07:07

Okay. Cerita ni gabung cerita Aku Terima Nikahnya lepas tu pakai ending Tentang Dhia. Tapi meleleh jugak laa air mata.

Anonymous
15 August 2013 13:46

sedihnyer citer ni... leleh air mataa

15 August 2013 21:37

asl lak video tk exist !!!!!!!!

15 August 2013 21:56

ada org report dh kene delete. ni dh repair.

16 August 2013 00:04

sedih sngt .. ceta ney ! nanges 0o tg0k .. best la !

mummyct
16 August 2013 14:34

Kaze, u Ada upload for telemovie raya Siapa aku di hati mu acted by adi putra n fouziah gouz???

16 August 2013 15:47

tak de, tv brapa mummyct?

mummyct
16 August 2013 20:22

Kaze, from TV 1...
Hope u cn get to upload.....

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple