Jodoh Itu Milik Kita Mustika HD (2013)

20 November 2013 | 23:36


Sinopsis Jodoh Itu Milik Kita. Perkenalan antara Dahlia dan Puan Marina membawanya kepada pertunangan dengan Syafiq, anak Puan Marina. Walaupun mereka tidak bercinta, Dahlia bersetuju dengan pinangan Puan Marina kerana rasa hormat dan sayangnya pada wanita tersebut. Sementelah pula dia berasa simpati pada Puan Marina yang menghidap kanser perut dan tidak mahu mengecewakannya.

Pada hari pernikahan mereka, Syafiq melarikan diri atas sebab tidak dapat menerima pernikahan pilihan keluarga . Dalam kekusutan yang berlaku, Aariz Danial, abang kepada Syafiq yang baru kembali dari Melbourne diminta oleh Puan Marina agar menggantikan adiknya sebagai pengantin lelaki. Walaupun Dahlia membangkang keras, dia akhirnya terpaksa akur tatkala Puan Marina mula merayu-rayu. Aariz dan Dahlia bermula sebagai seorang kawan dahulu walaupun sudah halal berkahwin. Hormat menghormati sesama sendiri. Tanpa pengetahuan mereka, cinta diantara mereka sudah berputik. Syafiq telah ke Christchurch, New Zealand untuk mencari Alya, teman wanitanya yang melarikan diri daripadanya kerana takutkannya.

Sementara itu, Aariz mula gusar apabila ibunya memintanya membawa Syafiq pulang. Syafiq juga terkejut apabila mengetahui Dahlia berkahwin dengan Aariz. Perasaan benci membuak di hati Syafiq, lantas dia berikrar untuk memusnahkan kebahagiaan Aariz. Provokasi bermula. Aariz yang semakin berubah membuatkan Dahlia risau. Syafiq mula mempengaruhi Dahlia tentang siapa diri Aariz Danial yang sebenar.

Pelakon Jodoh Itu Milik Kita. Farid Kamil (Aariz), Tiz Zaqyah (Dahlia), Syazwan zulkiply (Syafiq), Nabila Huda, Keith Foo.

Lagu tema/lagu latar Jodoh Itu Milik Kita. Black - Takkan Terpisah.

Opss JIMK - 20/11/2013
Memoir JIMK - 19/11/2013
Episod 40 - 18/11/2013 - Akhir
Episod 39 - 13/11/2013
Episod 38 - 12/11/2013
Episod 37 - 11/11/2013
Episod 36 - 6/11/2013
Episod 35 - 5/11/2013
Episod 34 - 4/11/2013 - Pass: media.khalstore.com
Episod 33 - 30/10/2013 - credit to media.khalstore.com
Episod 32 - 29/10/2013 - Pass: media.khalstore.com
Episod 31 - 28/10/2013 - credit to media.khalstore.com
Episod 30 - 23/10/2013 - credit to media.khalstore.com
Episod 29 - 22/10/2013
Episod 28 - 21/10/2013
Episod 27 - 16/10/2013
Episod 26 - 15/10/2013
Episod 25 - 14/10/2013
Episod 24 - 9/10/2013 - Pass: media.khalstore.com
Episod 23 - 8/10/2013
Episod 22 - 7/10/2013
Episod 21 - 2/10/2013 - Pass: media.khalstore.com
Episod 20 - 1/10/2013 - Pass: media.khalstore.com
Episod 19 - 30/9/2013 - Pass: media.khalstore.com
Episod 18 - 25/9/2013
Episod 17 - 24/9/2013
Episod 16 - 23/9/2013
Episod 15 - 18/9/2013
Episod 14 - 17/9/2013
Episod 13 - 16/9/2013
Episod 12 - 11/9/2013
Episod 11 - 10/9/2013
Episod 10 - 9/9/2013
Episod 9 - 4/9/2013
Episod 8 - 3/9/2013
Episod 7 - 2/9/2013
Episod 1-6
Thanks guys :

+ komen + 99 komen

4 September 2013 21:51

Hehe ep8 ni tgh main kt ni.. Sabo2..

5 September 2013 00:42

Kaze kaze........ TQVM!! dpt tgk epi:09... nice, sweet..... update sampai abis taw.... TQVM again...:)

5 September 2013 08:56

tq kaze for all the links

11 September 2013 14:52

JGN LUPA UPDATE LG YA...

13 September 2013 15:33

cte ni ade bpe episod...trima kasih ksi link..

13 September 2013 15:33

cte ni ade bpe episod..tq.

16 September 2013 13:04

xpasti dlm 24 28 kot..

16 September 2013 22:47

Cite ni ade 40 episode

18 September 2013 03:05

apa password untk episod 14 :) ?

18 September 2013 08:13

Pass kepalabergetar

18 September 2013 10:37

Salam Kaze..ep 14 rar file tak bole download..

18 September 2013 10:57

Xpe guys sb ramai jd masalah, balik kang kaze bt mcm biasa..

18 September 2013 11:54

npe sye x dpt bka episod 13 n 14...

18 September 2013 12:41

thanks for uploading all the episodes.. :)
ep14 bila nk extract nak password, dah masuk kepalabergetar tapi tak boleh.. mcm mana nak buat ye?

18 September 2013 19:30

try nih kalo bole. untick keep broken files.
nah pic - http://imgur.com/yLLa36A

18 September 2013 20:47

Kaze.. bila donload epi14 tu, xleh play.... :(

18 September 2013 21:06

Kaze.. bila donload epi14 tu, xleh play.... :(

19 September 2013 05:43

Cuba download lagi sekali....sy buat 2x baru blh play...

19 September 2013 11:29

kaze,,episod 15 plsss

19 September 2013 23:03

Kaze, xde donload link epi15?? Will wait... plsssss

20 September 2013 10:49

abg kaze, pls donload cite dahlia kt astro ria cite tuh maen pukul 6.00-6.30! faizal hussin ngn dira.. plsssss3!! :(

21 September 2013 08:16

kaze
ep 13 dah kena remove boleh upload balik

22 September 2013 06:15

link no 15 xde ke?

23 September 2013 23:45

encik tuan punya blog, link epi 15 takde pun...

24 September 2013 01:31

kaze nk download link tuk epi 15 plese..

24 September 2013 01:33

kaze nk download link tuk epi 15 plese..

24 September 2013 06:54

Ep 15 kenapa tak boleh download?

24 September 2013 18:01

ramai tnye nape xde link download epi15 jimk...ila pon nk tnye jgk..hehe...hopefully ade jgk link tue nnt eh bro kaze..kami sudi tnggu...tq...

24 September 2013 20:51

kaze, episode 8 dan 9 file remove(zippy).upload balik ye
tq

26 September 2013 00:17

bro thanx tuk download link ep15 tue ye!!

26 September 2013 08:59

salam..kaze pakai link ape ye..sb skng kalau nak download..lmbt btl nak tggu 'AdF.ly' tu keluar 'skip'.. asik 'please wait' je.. tolong....

26 September 2013 14:22

tgk link atas, delete adf.ly link tgglkan link dload je

27 September 2013 08:55

ok..trima kasih byk2 kaze.. kalo kaze x ckp.. memg x de la nmpknya.. tq..tq..

29 September 2013 00:22

nape episod 13 - 17 die tulis file does not exist?

29 September 2013 00:25

jawapan dh ada tu.. kaze bg tambah detail sikit, hehe sb file dah tak de, kene delete, ejen astro report.

30 September 2013 22:19

Alaaaa jahatnya agen tu!!! Kami nk tgk juga... kaze akn terus update x? Setakat nie yg xdak epi15 jew.... plssss :(

1 October 2013 08:45

salam..kaze.. episod 19 & seterusnya..kaze boleh upload x.. plsss

1 October 2013 22:10

Mano episod 19 nyaaaaaaaa

2 October 2013 10:26

Mana eps 19? Xde lg ke?

3 October 2013 15:49

ep 19 dan 20 nak hotfile...tak boleh download la...tq

3 October 2013 17:35

ape password ep 19 ye bang?

3 October 2013 18:34

salam kaze
ep19 apa eh passwordnya TQ

3 October 2013 19:02

Password: media.khalstore.com

3 October 2013 20:39

salam kaze
epi 19,20 n 21 tak de file zippyshare ke
Hotfile susahla...
thank You..really appreciated

4 October 2013 09:40

episode 19 password dia apa?

5 October 2013 10:37

ep 19,20 file corrupt
boleh upload yang baru

6 October 2013 11:24

Assalamualaikum me Fara

Aku tak ada masalah pun main dalam vlc player episod 19 dan 20. cuba kau download latest vlc player atau klite codec.

7 October 2013 04:01

kaze, episod 15 file not found in the server.. boleh upload blk x?

7 October 2013 16:04

EP 19,20 & 21 kenapa .rar bukan mp4...kaze please tukar ke mp4 akak tak dapat download la .rar tu...tqvm

8 October 2013 08:55

boleh x upload balik episod yg dah kena delete? lambat skit pun x pe. .huhu

8 October 2013 17:23

X dapat download ep 19,20,21

8 October 2013 17:24

X dapat download ep 19,20,21

8 October 2013 20:09

ep 22 plzzzzzzzzz

9 October 2013 11:49

x dapat download ep 19,20,21 dan 22 kaze please...akak tak boleh download kalau .rar tu, boleh tukar mp4 tak...tqvm

10 October 2013 16:19

kaze episod 23 bila udate

12 October 2013 20:58

kaze episod 24 mna??da lma tunggu ni

14 October 2013 08:14

byk episod dah kena delete yer kaze? naper? xboleh download balik ker?

16 October 2013 16:11

Nk tanya. Bgaimna utk download file episod2 JIMK yg tlh di delete? Harap bantuan dri pihak admin.

16 October 2013 23:19

ape ni?? episod 26 = tanya ustaz???

17 October 2013 02:34

Harap maklum ya tuan admin, Link for episode 27 apparently its for tanya ustaz. Appreciate if u cld rectify. Tnk u.

17 October 2013 06:57

Ep 27 vid updated

17 October 2013 22:16

thank you very much :)

23 October 2013 01:10

thannnnnnnnk u

23 October 2013 15:17

sesama frahyeno, guys semua...

23 October 2013 17:37

salam keze.. nk tanye x der drama filipina yg trbru yg da di update ke? mcm be careful with my heart.. atau mu husband,s lover ke? sye try cri sndiri tpi x de malay sub.. hope kaze dpt tlg.. thankz..

23 October 2013 18:07

salam, taip betul² ya, kaze bukan keze hehe.. ada tapi tu la, yg local punya pun tak sempat nk share... (aaa sambung...) hehe

24 October 2013 06:13

Assalam..episode 30 xdak lg ka? Hehe

24 October 2013 14:36

eh sory slh taip plak.. x perasan trsalh eja nme...hehe..(aaa sambung....) means ape ye? x pham.. pape pon thankz..

28 October 2013 23:18

episod 31 tak kuar lagi ke

29 October 2013 13:40

episod 31 semalam ade ke x..hehhe...dah cari kat semua tempat x de pun

29 October 2013 23:24

Kaze... nk epi32 plssss.... :(

30 October 2013 00:08

Kaze, apa password utk nak extract ep31?

30 October 2013 00:10

media.khalstore.com

30 October 2013 12:48

episode 16-17 zypy share nya kehapus,,, kalo hotfile susah di download,,, boleh minta tolong di re upload gak,, mksh

30 October 2013 16:28

salam. kaze.. ada pasword utk episod 31????

30 October 2013 19:20

Password untuk Jodoh Itu milik kita : media.khalstore.com

31 October 2013 23:42

assalam..kaze epi 31,32 n 33 xde kt zippyshare ke?hotfile ssh nk download even pkai unifi.plez..tq

31 October 2013 23:43

assalam..kaze epi 31,32 n 33 xde kt zippyshare ke?hotfile ssh nk download even pkai unifi.plez..tq

2 November 2013 18:27

Assalamualaikum

tak susah nak pakai hotfile cuma jangan download barang lain kena sabar kalau tidak tak dapat lah resource yang encik kaze dapat dari link orang lain harap maklum.

4 November 2013 10:55

encik kaze tq sbb bg link download...pasword utk ep 31,32 dan 33 ape yer...
tq ats usaha en.kaze bg link download...

4 November 2013 17:47

Assalamualaikum

Di ulang sekali lagi dan tak ada siaran ulangan untuk password ye :(
Password untuk Jodoh Itu milik kita : media.khalstore.com. Dan jangan tanya lagi

5 November 2013 13:12

nape x download kat zippyshare? susah lah :(

6 November 2013 10:51

Episod 35 masih blum ada ker??? Plz update.... Tq.. ;)

6 November 2013 10:57

Episod 35 masih blum ada ker??? Plz update.... Tq.. ;)

6 November 2013 11:58

semua tak sabaq nk tggu episod 35 kan..Aariz mati.,shapit langgaq dia laju2..

7 November 2013 21:25

Kaze... oooo kaze blh x update zips? Susah nk donlod hotfile... sob sob

15 November 2013 23:24

ep 37, 38, 39 ade virus la..xleh download

7 December 2013 20:01

Kaze, episod 33, 36, 37 & 40 dh xde..

8 December 2013 08:59

link zips masih hidup lg, layan dload la senang, vid ni kejap je kene delete.. penat

24 December 2013 16:56

kaze, link2 utk zippyshare episode awl2 byk dh xde..hotfile xpt nk gne g..

6 March 2014 20:44

abg kaze, boley tak upload smule ep 37-40.? xboley nak download dah ni

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple