Love You Mr. Arrogant Akasia TV3

07 November 2013 | 20:38


Sinopsis Love You Mr. Arrogant TV3. Zaara Amirah mempunyai impian yang sama seperti impian gadis biasa, iaitu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya. Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam perangkap lamaran paksa dari seorang jejaka yang asing dalam hidupnya, Zafriel Irham. Dek kerana ingin terlepas dari genggaman Sherry, menantu pilihan ibunya, Zafriel Irham memaksa Zaara Amirah menjadi isterinya dengan menjadikan sebuah janji sebagai modal.

Demi sebuah janji, Zaara Amirah reda menerima kehendak Ilahi. Biarpun tiada cinta, Zaara Amirah rela demi menjaga maruah diri dan keluarganya dari dipijak-pijak jejaka bongkak itu sewenang-wenangnya. Namun Zaara Amirah tidak menyangka, keputusannya itu membuatkan hidupnya kacau-bilau melayan karenah Zafriel Irham yang berhati kering dan tinggi egonya.

Berhadapan pula dengan Puan Sri Maryam, ibu mertuanya dan Sherry yang membenci dirinya, hidup Zaara Amirah tidak lagi aman. Kehadiran Hadry Hakimi, sepupu Zafriel Irham yang cuba merapatinya, mengeruhkan lagi keadaan. Keadaan bertambah parah apabila tanpa sedar, dia telah jatuh hati pada suaminya biarpun dia tidak dilayan seperti seorang wanita yang bergelar isteri.

Adakah kebahagiaan akan menjenguk hidup Zaara Amirah apabila dia sudah jatuh hati pada jejaka bongkak itu? Atau menunggu balasan jejaka itu ibarat bulan pada waktu malam menanti matahari menjelma pada waktu siang? Zaara Amirah terus menanti...



Pelakon Love You Mr. Arrogant. Azlee Khairi sebagai Zafriel Irham dan Zara Zya sebagai Zaara Amirah, Hanez Suraya, Keith Foo dan ramai lagi.


Lagu Tema/Lagu Latar Love You Mr. Arrogant
Tetap Menanti - Nomad

Tonton online di www.tonton.com.my - Love You Mr. Arrogant

Siaran Love You Mr. Arrogant (Setiap Isnin hingga Khamis, 7 petang.)
Episod 26 - 7/11/2013 - Akhir
Episod 25 - 6/11/2013
Episod 24 - 5/11/2013
Episod 23 - 4/11/2013
Episod 22 - 31/10/2013
Episod 21 - 30/10/2013
Episod 20 - 29/10/2013
Episod 19 - 28/10/2013
Episod 18 - 24/10/2013 
Episod 17 - 23/10/2013
Episod 16 - 22/10/2013
Episod 15 - 21/10/2013
Episod 14 - 17/10/2013
Episod 13 - 16/10/2013
Episod 12 - 15/10/2013
Episod 11 - 14/10/2013
Episod 10 - 10/10/2013
Episod 9 - 9/10/2013
Episod 8 - 8/10/2013
Episod 7 - 7/10/2013
Episod 6 - 3/10/2013
Episod 5 - 2/10/2013
Episod 4 - 1/10/2013
Episod 3 - 30/9/2013
Episod 2 - 26/9/2013
Episod 1 - 25/9/2013
Thanks guys :

+ komen + 67 komen

1 October 2013 21:52

salah post tu yg eps 4 =.="

1 October 2013 22:42

Assalamualaikum Kaze

Cuba kau tengok apa yang kau upload . Episode 4 RHilang Episod 12. Buat perlahan-lahan jangan kalang kabut esok masih ada lagi

1 October 2013 22:48

kenape episod 4 ramadhan yang hilang ??

1 October 2013 22:55

kenape episod 4 ramadhan yang hilang ??

1 October 2013 23:12

Ah ah la kaze..ep4 knape citer ramadhan yg hilang. Terperanjat jap..

2 October 2013 00:44

Alah semua episod baru yg dia upload kebanyakkanya mmg ramadhan yg hilang lepas beberapA jam baru dpt tengok cerita asalnya .....

2 October 2013 00:47

bijak2.. haaa ni tanda2 orang yg selalu masuk blog ni hehe

2 October 2013 08:52

Salam Kaze,

Thg frust nih. X dpt nk download episode 3 dgn 4. Dah lah x sempat tgk..

2 October 2013 21:19

kenapa tak blh download yea???

2 October 2013 21:43

Ceritanya best banget :)

2 October 2013 21:45

Ceritanya best banget :)

2 October 2013 21:46

Ceritanya best banget :)

3 October 2013 21:20

Sblm ni saya baca novelnyer 3 kali in 5 day.... Tak sangka kuar slot akasia

7 October 2013 20:54

knpa luma ep7 jd cter tanya lha ustaz plak
mana cter love u mr arrogant...

9 October 2013 08:51

Ep 8 tak leh download nak dalam hotfile...tq

9 October 2013 20:21

luma ni ada brapa episod?

9 October 2013 20:34

26

9 October 2013 20:42

26

9 October 2013 22:25

Terima kasihh..

9 October 2013 23:41

Npe lmbt naa epi 9 kuar mlm ni....ngantuk da ni mnunggu

9 October 2013 23:42

Npe lmbt naa epi 9 kuar mlm ni....ngantuk da ni mnunggu

10 October 2013 00:24

Ep 9 plzzzz

11 October 2013 01:40

Mmg bst

11 October 2013 16:49

:-D

16 October 2013 18:43

Kenape Ep 1 tk bolek tengok?

16 October 2013 23:29

kenapa episod 6 nak download takboleh ?

21 October 2013 20:39

waah dah ada episode terkini .. thanks kaze

22 October 2013 22:06

Thanks kaze. :-)

22 October 2013 23:23

Epsd 16 lom ada lg ek

23 October 2013 21:04

Thanks kaze

23 October 2013 22:36

Episod 17 kenapa tk boleh download guna hotfile dan macamana nak download guna zipshare ye ?

23 October 2013 22:56

Epsd 17 belum upload lg eh?

24 October 2013 20:01

Guna jdownloder utk zippyshare

26 October 2013 17:22

Knp episod 18 xleh download???

26 October 2013 17:23

Knp episod 18 xleh download???

27 October 2013 07:55

Eh... Try betul2.. Boleh je dload...

27 October 2013 07:56

Eh... Try betul2.. Boleh je dload...

27 October 2013 09:58

pakai direct link ini http://www48.zippyshare.com/v/20744357/file.html
copy dan paste . Aku download tak ada masalah pun

28 October 2013 23:30

Ad sape2 bleh ajar cara dwnload x..

28 October 2013 23:33

Bleh sape2 bgtaw cmnenk dwnload dr episode awl sampai skrg...

29 October 2013 13:49

matyoe-kalau klik link tu akan jumpa adfly.tunggu 5 saat klik skip ad, then nampak page
pilih zippy atau hotfile
kalau zippy-masuk kod pastu klik download now
kalau hotfile- klik regular download

29 October 2013 17:51

cmne nk download luma ep17 nihh??

29 October 2013 22:27

kaze, episode 20....

1 November 2013 13:43

salam kaze, bley x tlg reupload ep 1 n 2 ..
x bley nk download laa... TQ

1 November 2013 14:54

kaze reupload jugak.. ep 6,7,8,10,11,12,13,14,15,16,17

2 November 2013 12:42

reupdate 6-17

4 November 2013 20:21

Biler upload episode 23

4 November 2013 22:04

update sudah

5 November 2013 21:39

ep 24 xder upload ker!... alahai xsempat nak tengok tadi nie

5 November 2013 22:17

aii xkan la kaze tak up, kan dah follow dari awal, sambutan plak ramai.. hehe tunggu masa je, sooner or later, haa tu dh ada dh hehe..

5 November 2013 22:36

Ade??x boleh tgk pon.. .

5 November 2013 23:04

episod 24 sudah disedut dan ianya merupakan episod 23. sekian

5 November 2013 23:06

hotfile tuh episod 23, zippyshare episod 24 kot. berat laen

5 November 2013 23:07

24 :(

5 November 2013 23:08

abaikan. kaze da tuka link lak. segan. cakap sorang2

5 November 2013 23:09

tu betol tuh episod 24. td donlod berat 190mb sama berat ngn episod 23. ni dah 169mb. sile sedut dengan kadar segera. haha

5 November 2013 23:10

hehehe nasibek ko comment cepat hehe

5 November 2013 23:13

apa la kaze. segan kot. punya le saya sedut pastu semangat nk tgk td. haha

7 November 2013 02:28

cara mudah nk donwload, korang isntall IDM kemudian pastikan extension @ addon masuk kat browser korang. bila korang play apa2 movie dia akan naik popup untuk download. selamat mencuba :)

7 November 2013 19:30

episod 24 n 25 xleh tgk..

7 November 2013 20:58

Orait dh reupdate E24-25 vid

8 November 2013 08:51

tak leh nk watch episod 22. plz help...

8 November 2013 14:55

kenapa ep18 bile tekan download tak leyh..dah refresh pn same gak..

14 November 2013 12:54

Knp nk tgok episod 18 tak dapat eh? Die ckp content rejected. Tolonggg. :)

14 November 2013 21:55

ok, E18 reupdate

3 December 2013 11:02

Thankz! ^_^

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple